24 timer i døgnet

Jeg er nok ikke den eneste der ind i mellem godt kan syntes at, 24 timer i døgnet ikke helt er nok.

Med fuldtids studie, deltidsjob, næsten fuldtids mor, hund og et Triathlon til maj, så kan jeg godt efterlyse lidt flere timer i døgnet. Men flere timer i  døgnet får vi jo nok ikke så hvordan er det lige man gør, når det hele skal gå op i en højere enhed?

Jeg er desværre ikke tryllekunstner, men jeg har enkelte metoder som jeg helt klart benytter mig af i hverdagen, for at få et overblik over det kaos der enlig godt kan være. ( Ind i mellem kalder jeg mig selv for logistik medarbejder i eget liv) 

Kalender:  Ja man skal altså ikke undervurdere en god gammeldags kalender! Jeg har en, og den bruger jeg til at skrive alt det jeg skal ind i, på den måde glemmer jeg ikke noget. Jeg kigger også i den hver dag. Vi kender alle det med at købe en kalender, bruge den i en uge, og så glemme alt om den! Men det er her man skal holde ved lidt længere, så bliver det en del ag hverdagen. Jeg har også en såkaldt “familie” kalender i køkkenet som jeg også skriver de vigtigste ting på.

Søvn: Vi skal ikke undervurdere at søvn er mega vigtigt for kroppen og for hjernen. Ikke at jeg ved hvad der enlig sker oppe i hjernen, ( jeg er ikke ekspert) men jeg ved at kroppen restituere om natten når du sover, og det er vigtigt! Med nok søvn kan vi også være de bedste forældre for vores børn, fordi der er større overskud til små og store kampe, kærlighed, og hygge.

Hold fri: Ja denne disciplin er jeg langt fra verdensmester i! Men det er klart en af de ting jeg burde gøre mere. Lad bedsteforældrene tage børnene, eller få dem passet hos venner eller anden familie. Når der er stille i huset kan man lettere komme ned i gear og gøre det man bedst kan lide når man skal slappe af. Hvad enten det er på sofaen, med støvsugeren, i løbeskoene eller noget helt fjerede, så er det super vigtigt at lave noget andre ind i mellem.

Struktur: Hvis man er gode venner med kalenderen så er man allerede ret struktureret! Klap dig selv på skulderen. Men der er mange måder at være struktureret på. For mig kan det betyde at pakke rygsække (udflytter rygsæk til sønnike, og skoletaske til mig) om aftenen, og sørge for at jeg har ordnet min madpakke til et par dage frem, så jeg ikke stresser om morgenen. Det kan også betyde at jeg ser på ugen og planlægger hvornår passer det bedst at få vasket tøj, gjort rent osv.

Yoga: Ja jeg elsker at lave yoga hjemme på stuegulvet. Jeg startede med en App der hedder Asana Rebel, super god App hvis man er nybegynder. Den er også god når man er øvet. Yoga giver mig styrke og ro på samme tid, og jeg kan nøjes med at lave 15 minutter om aftenen hvis jeg ønsker det. Jeg kan passe det ind i min travle hverdag. Jeg bruger ikke så ofte videoer eller App mere, jeg har lært en masse af de videoer jeg har set, og kan derfor selv stykke det program sammen jeg har brug for iht. min træning til min Triathlon.

Dette er altså bare nogle af de få ting jeg gør i hverdagen for at få mere overskud og overblik. Hvis du har nogle virkelig gode metoder så skriv en kommentar, jeg elsker at høre hvad andre gør, det er altid godt at optimere sine processor undervejs.

5 comments / Add your comment below

 1. Hi there, I log on to your blogs daily. Your humoristic style is witty, keep it up!
  It is perfect time to make some plans for the future and it
  is time to be happy. I have read this post and if
  I could I wish to suggest you few interesting things or suggestions.
  Maybe you could write next articles referring to this article.

  I desire to read more things about it! Hi, I do believe this is a great blog.
  I stumbledupon it 😉 I may revisit once again since i have book-marked
  it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and
  continue to guide other people. http://nestle.com

 2. Wonderful article! That is the kind of info that are
  meant to be shared around the net. Shame on Google for not positioning this submit upper!
  Come on over and discuss with my site . Thank you =)

Skriv et svar