Jeg er ikke supermor!

Jeg er langt fra en super mor, og det vil jeg heller ikke være. 

Jeg ønsker ikke at være en supermor, fordi det betyder jeg ikke kan begå fejl, og det gør vi alle. Jeg vil komme til at skrive bloks om lidt forskellige hverdags ting, men også om nogle af de hårdeste ting jeg har gjort i mit liv, blandt andet vil jeg komme til at fortælle om mit møde med at skulle være mor i en alder af 23 årig. Jeg vil også skrive om de svære valg her i livet hvor nogle måske til tænke at man har givet op for let, og hvor andre vil mene man har kæmpet til det sidste.

Holdningerne er mange, og der er mange øjeblikke hvor andres synspunkter kan slå os ud af kurs, det er derfor vigtigt at være bundet til jorden, og vide hvor man vil stå i livet og vide hvad man vil. Det er en lang rejse, som jeg vil forsøge at indvige jer i med mine bloks. Jeg håber i vil læse med undervejs og kommentere alt det i lyster, der findes ingen dumme spørgsmål, kun dumme svar.

Skriv et svar